Friday, October 25, 2013

my new look....

pom....pom....pom....(bunyi bunga api cam kat putrajaya tu)

walla....setelah sekian lama...akhirnya ambe kembali ke dunia blogging...dengan comeback baru yang meletop, iaitu blog ambe dah berwajah baru....ni sumer hasil kerja tangan cik isteri ambe, iaiti puan siti suraya binti ismail...

kalu tak dier tak tolong ngejas blog nih, memang blog ambe akan sentiasa dalam keadaan serabot dan bercelaru.... jadi jutaan ucapan trimas kepada isteri kesayangan ambe...

dah lama rupernyer ambe tak post aper2 dalam blog ambe nih...kali terakhir ambe post masa bulan september 2012... dan banyak perubahan berlaku dalam kehidupan ambe.... 

perubahan paling besar ambe adalah ambe dah mengalami perubahan status dari seorang yang bujang kepada seorang yang tidak bujang (dah nikah la maknanyer nih)... dan alhamdulillah, ambe bahagia dengan perubahan nih.... dan ambe harap kebahagiaan nih akan berkekalan hingga ke akhirnya...

ambe n wife....



p/s: semoga akan terus istiqomah dalam menghasilkan post2 baru, hehehe...

3 comments:

Puan Suraya said...

ape2 je untuk suami tercinta :)

semoga sentiasa berinspirasi dalam menulis blog :)

Azham Vsvc said...

Congratulations! Your wife is so cantik...memang sepadan :)

Siti Aziz said...

Saya Mohamad Ashraf Bin Hj Binya Been no kp 870909085499 memerlukan darah jenis 0 negatif untuk pembedahan jantung anak saya yang berusia 6bulan di hospital serdang selangor nama anak saya iailah Noor Aaliya Natsha Binti Mohamad Ashraf minta sesiapa yang ada kenalan atau saudara mara yang mempunyai darah jenis ini utk menderma agar boleh membuat pembedahan jantung anak saya segala usaha dan jasa baik anda akan ALLAH S.W.T membalas budi baik tuan/puan
Tuan/puan boleh menghubungi saya di 0177777436
0162177860
#copypaste
#tolong viral kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...