Sunday, March 20, 2011

SEK. KEB. MERCHONG JAYA

ASSALAMUALAIKUM…

mula-mula ambe nak ucapkan berbanyak kemaafan sebab dah 1 bulan ambe tak kemaskini blog ambe nih…sebab utamanya ialah kelajuan internet kat sini teramat la mengecewakan…

kat sini??? kat maner tu ek… lupa pula ambe nak memperkenalkan tempat bermaustautin ambe yang terbaru, iaitu di daerah Pekan, Pahang…

dan sekolah bertuah yang mendapat ambe sebagai guru baru ialah SEKOLAH KEBANGSAAN MERCHONG JAYA yang dulu dikenali sebagai SEKOLAH KEBANGSAAN BEBAR…

sekolah ini mempunyai murid seramai 808 orang dan 60 orang guru…

dan kalau korang nak tau, sekolah ni memang popular, sebab sekolah ni merupakan salah sebuah sekolah yang terletak di penghujung daerah Pekan, dan kawasan ini masih lagi belum membangun…

tapi kawasan ini mempunyai sesuatu yang cukup menarik, iaitu kawasan penanaman padi yang cukup luas, dan ia sangat tenang dan damai berada di sini…dan kawasan ini juga berdekatan dengan pantai, hehehe…

lupa pula satu perkara lagi, kalau korang taip jek SK BEBAR dalam google, ada banyak web2 yang berkaitan,hehehhe…ni diantaranya….

pautan1    pautan 2    pautan 3

dan ini adalah blog untuk skolah….

blog skmj

hehehe…korang tgk la deh…ni la tempat ambe mencurahkan ilmu, dan doakan ambe selamat sokmo disinih, hehehhe…

 

p/s:lepas ni ambe agak susah nak membalas komen deh, tapi jangan plak tak nak komen, huhuhu..

14 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga sekolah yg bertuah tu mereasa bertuah menerima ijat.pasti selamat punya duk sana tu..hihi.akak doakan ijat hepi di sana.walau mengalami gangguan jiwa akibat keslowan tenet..huhu

Sham said...

waa dah posting yer...?syabas bro...welcome to the club...

soffea said...

selamat posting cikgu!!! kat pekan ye.. ok la kan dpt skolah besar..

so, all da best yerp cikgu :)

diana said...

kamu jadi cikgu garang ke cikgu sporting??
dah berapa orang anak murid kamu lempang??
ahhahhah

Siti Hajar Masri said...

hai ijat..selamat kembali dan harap awak jadi cikgu the best..hehe~

IMANSHAH said...

tahniah, kau memang bertuah di tempatkan di sekolah bertuan, murid2 bertuah dapat guru bertuah

qlah said...

gud luck ye di sana !!

p/s: qlah duk kt kuala lipis , pahang !;)

Jey Yusuff said...

cikgu rupenye

ijatnuar87 said...

LM:hehehe...mekacih kak..memang tekanan ni,sebab kelembapan internet nih,huhuh....

sham:hehehe...mekacih bebyk,hehehe..

soffea:hehehe...skolah besar,tanggungjawab pom besar la,hehehe...

diana:hehehe...ofkos la sporting,hehehe...lempang lom lagi,tapi dalam perancangan tu ader dah,hehehe...

sitihajar:hehehe...mekacih....

imanshah:hehehe...biasa2 jek,sy yg bertuah dpt sini kot,hehehe....

qlah:la,yer ker...skolah aper qlah?

jey:hehehe...yer,cikgu,bukan enjiner,hehehe...

Mimie said...

pokjat..baru posting yer??waa..lame tunggu ang post..btw,selamat kembali. :)

princess laila said...

haha..da kmbali berblog yer senior. taniha da posting. da jd oghang pekan dah dy..
sy pulak na rehat dr berblog..hik2~ buzy2 n_n

ijatnuar87 said...

mimie:hehehe...posting kat skolah lama dah,posting dalam blog ni baru jek,hehehe...tq..

laila:hehehhe...taniha?yup,gitu la jawabnyer,heheh...la,baru gak SBE,xkn nak berehat dah kot,hehehe...

♥..cik_mas..♥ said...

tu dia ijat.. baru nampak batang hidung..haha.. apepun aku sentiasa doakan ko la ijat. jadi cikgu cemerlang ye! :)

ijatnuar87 said...

cikmas:heheheh...mekacih..ko pom sma,jadi cikgu yg baik, heheheh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...