Tuesday, October 19, 2010

exam week @ exam weak???

salam dihulur,tanda kemaafan...ayat besa time nak exam kan, mesti mintak maaf dulu, takut ader yang xkena nanti, kang tak pasal2 mental block...naya tu...(dah macam raya plk)...kenapa ek ambe wat kuar post camni, sebabnyer ialah 1 & 2 hb ni ambe dah stat exam, exam last untuk ambe kat maktab Institut Pendidikan Guru ni...insyallah taun depan ambe posting sebagai seorang jurutera cikgu...jadi minggu depan stat la studi week @juga dikenali sebagai minggu nak belajar...besa la, sumer2 yang dah dihadam satu sem ni, ambe kena perkukuhkan balik dalam masa seminggu, hahaha...arap2 kokrang sumer doa2 la untuk ambe deh...hehehe...untuk sumer2 yang dah bis exam, tengah exam & bakal exam, semoga berjaya hendaknya...smoga kejayaan itu dalam genggaman kiter...
selamat berexam....

p/s : jangan meniru deh,hahahah...
 

2 comments:

Mat Ganu said...

GUD LUCK BRO...

ijatnuar87 said...

mekacih bro...mung pom sma gok...gudluck utk exam kekgi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...