Friday, November 26, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah





ahaks...ambe nak bagi aper kat bro ben ashaari ek... selepas dipuas dipikir2, ambe rasa, ambe nak bagi benda nih...
sumber



sebijik speedlight jenama Nissin... nak bagi speedlight jenama Nokia Nikon cam mahal sangat, so ambik la third party nih... walaupom Nissin, tetap ok, malahan kualitinya hampir menyamai dengan Nikon... 
sebab aper ambe nak bagi speedlight ni ek, sebab supaya abg ben boleh la mengambil gambar2 yang lebih cun untuk digunakan dalam Cerita Kreatif beliau yang lain... yer la, xder la nk letak gambar google jek kan, letak la gambar yang dishoot sendiri gak, boleh gak berkongsi dengan orang lain...
Harganyer pom boleh la tahan, RM358.00, dan camner ambe nak dapatkan duit tu? ambe gunakan duit ambe keje parttime & duit simpanan ambe yang ader xbraper nak ader tu...
setakat tu jek la, sekian...


sumber


p/s: Nissin yek, bukan Nissan...hehehe

7 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoahhh syoknye dpt speedlight!:D

ijatnuar87 said...

ahaks...sbb abg ben kan minat fotograf,so kena la ader speedlight,baru la ngam...lebih cun gambar2 nyer,hehehe

alinac lover said...

kalo saya..guna pon x reti :)


hi.slm kenal..bole je nak copy pape artikel...kreditkan pada saya oke :)

ijatnuar87 said...

tq alinac...pasal kredit balik tu dun wori..dah menjadi kewajipan...

Malek Ku said...

menarik!

wannurfazrini said...

konfem ben suka punya lahhh !

ijatnuar87 said...

malek ku:menarik pada mata kiter,abg ben blom tntu menarik lagi,hehehe...

wannurfazrini:ahaks,blom kompem lagi,bnyak lagi adiah lain yang menarik tau,hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...