Tuesday, November 30, 2010

A BIG WIN...

ASSALAMUALAKUM...

ambe rasa mesti korang dah tau kan... maksud ambe budak laki la kan... kemenangan besar yang berlaku pagi tadi....kemenangan aper? ahaks... nak ambe bagi tau? btol nak tau ni? kang menyesal plak... kalu korang nak tau... 

kemenangan BARCELONA ke atas REAL LOSER MADRID... 5 gol berbalas 0 beb... ahaks, perubahan besar dah dibuat... jurulatih lagenda (dikatakan Mourinho membawa kejayaan kepada sumer kelab yang dikendalikannyer), pemain bertaraf bintang super (superstar kan), dan macam2 la... 
tapi nak wat camner kan, semua tu tak berguna kalu tak leh nak kalahkan BARCELONA... hehehe...ambe mmg suker... El-Classico nih, main kat Nou Camp, kena plak 5-0 beb... ambe bayangkan BARCELONA akan sumbat 2 gok jek, tapi tuptup, nah itu dier...5 gol beb... disumbat oleh Xavi, Pedro, Villa & Suarez... rugi plak Messi xleh sumbat gol, kalu tak mesti dier dah jadi penjaring terbanyak liga... 

dan satu lagi, ni merupakan satu game yang dipenuhi dengan kad2... majoriti pemain Real telah mengambil kad masing2 dari pengadil, hehehe... jadi aper2 pom, tahniah untuk BARCELONA, Mes QUe Un Club...

 
make most of the assist...
my barca...


p/s: teringat plak kat match El-Classico yang lepas, 2009 punya, Real kalah 2-6 beb,hehehe...

8 comments:

Mimie said...

messi kontot.haha.btw Im into Barca too.

Mat Ganu said...

ceh!! tp aku suke messi jer...care dia maen mmg terbaek lah...

soffea said...

owh.. pasal bola ke? i'm not really into it. tp suke tengok2 je. hehe.

ijatnuar87 said...

erina gemok:ahaks...blaugrana la kiter nih...hehehe
mat ganu:aq tau doh mung tu ding,hehehe...
soffea:yup...bhasa yg sumer dunia phm,gooolllll

Jey Yusuff said...

xtau ape2. tapi komen jugak. hahaha

ijatnuar87 said...

ahaks...beyeh jey..makacih...

Umie Nadhirah said...

jyeahhh! :D
congrat..Barca! barca!

Mat Ganu said...

i want to be like messi in one day..berangan..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...