Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

ASSALAMUALAIKUM…

tajuk entri yang kontrolbesi kan…jangan korang buat spekulasi dulu deh…baca dulu, baru komen,hehehe…ni GA kedua yang ambe join, setelah mendapat tag dari Alinaclover

saper2 nak join sila klik banner diatas yek…dan seperti biasa la, mesti ader syarat2 sikit kan…berikut ialah syaratnya…

Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) ~ lulus slalu

2. Jadi follower blog ini... ~ lulus slalu

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu... ~ lulus slalu

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... ~ lulus slalu

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..

sesiapa pun boleh join...

tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

jadi ambe nak tag 2 orang busuk nih,hahaha…

duang lang

matganung

erina gemoks

asmad

 

p/s:dah wat susun atur baru,camner?kurang serabut kan,hehehe

24 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

PinQib said...

harap ko menang ijat ><



| Hadiah dari SARAWAK |

Mimie said...

hoho.saya sangat wangi!!btw thanks.rajin menor pokjat join contest yer??

Mimie said...

hoho.saya sangat wangi!!btw thanks.rajin menor pokjat join contest yer??

Mat Ganu said...

cam tau2 jer aku nie busuk...huhuhu

Siti Hajar Masri said...

gud luck..nm contest pun special..

iniialahaku said...

wnginyer aku...

duan lang said...

pokjat busuk!

ijatnuar87 said...

e.d.y:mekacih...xder la bucuk sangat,hehehhe

ijatnuar87 said...

pinqib:mekacih,hehehe...

ijatnuar87 said...

erina:heheheh...sensama...yer la,awk tu mmg 'wangi',hehehe

ijatnuar87 said...

matganu:heheheh...ngaku ker?hehehe

ijatnuar87 said...

sitihajarmasri:hehehe...mekacih...mmgmenarik pom kan,hehehe

ijatnuar87 said...

iniaialahaku:hehehe..kiter semua wangi,hehehe

ijatnuar87 said...

duanglang:duang pom busuk,wahawahwahaw

maCy said...

gudluck ye ;D

ijatnuar87 said...

macy:mekacih...

diana said...

rajin nye join
benda2 gini ye..
semoga kamu menang..
nanti boleh la kamu lak buat GA..

daisy said...

sib bek aku tak kena.
maknanya aku wangi.lalala~

aleen aiden said...

saye waangi,sekian.hee :P

ijatnuar87 said...

diana:hehehe...mekacih...nak wat gak,cuma tengah pikir nk bg adiah aper ek...

ijatnuar87 said...

daisy:hehehe...sumer org busuk,cuma ader org xnak ngaku busuk,hehehe

ijatnuar87 said...

aleen:hehehe..btol ker wangi nih?

butterflyana said...

Good Luck!
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...