Saturday, January 8, 2011

Menulis Di Blog Pendidikan

ASSALAMUALAIKUM…

 

baiklah….kali ni ambe nak berkongsi sikit mengenai satu blog pendidikan yang diperkenalkan oleh rakan guru ambe, iaitu cik lampu neon…dier menjemput ambe untuk menjadi sebahagian daripada warga penulis di blog Blog Pendidikan Raisingthesoftvolume

ambe dah tengok blog nih, dan isi kandungannya amat menarik…membicarakan mengenai isu-isu semasa pendidikan, pedagogi baru pendidikan dan pelbagai informasi mengenai pendidikan…juga mengandungi nota-nota yang sesuai untuk bakal-bakal guru…

jadi ambe tak nak bercakap banyak lagi mengenai blog pendidikan nih…ambe rasa adalah lebih baik sekiranya korang berkunjung sendiri ke blog itu…dan ambe nak ingatkan lagi yek, yang ambe sekadar berkongsi, ambe tidak mempunyai kepentingan pom dalam blog tersebut…ambe nak join ni pom seikhlas hati ambe, kerana SHARING IS CARING…

jadi ambe nak tag 5 orang rakan ambe, yang maner merupakan guru…dan ini bukan satu paksaan, hanya jemputan…

cikgu duang

cikgu fakhri

cikgu jai

cikgu asmad

cikgu naen

jadi kepada yang telah ambe tag, tiada paksaan yek…seikhlas yang mungkin…klik kat banner tu, dan letak link korang kat dalam entri tu…

 

p/s: post esaimen boleh gak ker ek???

17 comments:

Mimie said...

kenapa tak tag saya?den ni bekas guru gak taw.guru pengajian AM paper 1 & 2 dan jugak cikgu PJK ting 5!haha

susu said...

ambe nk join gak lah

ijatnuar87 said...

erina:heheheh...kalu nak join blh jek...xperlu ditag pom...join la...

ijatnuar87 said...

susu:join la...blh jek...

iniialahaku said...

2dia aih..ni suma geng2 cg agkut sekontena ni..haha

░♥si lampu neon♥░ said...

TANXX IJAT..AKU AKAN UPDATE EMAIL KORANG SESIAPA YANG BERMINAT..AKU NAK ADD MORE AUTHORS ..THANKXX AGAIN =)




CHECK ENTRI MANTAP NI :
# TWITTER ARTIS MALAYSIA ! #
# STICKER KERETA YANG LAWAK#
# NAK PINDAH WORDPRESS?? #

░♥si lampu neon♥░ said...

ESAIMEN KE PAPER EXAM KE SEMUA BOLEH POST KAT SITU..LAGI BAGUS SEBAB BUDAK2 NI NAK REFER SENANG= )

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Nama aku tak tercalon pun pasal aku bukan seorang guru.... adoiiii kesiannya aku ni.... napalah aku tak jadi guru ye

ijatnuar87 said...

iniialahaku:hehehe...xder la,juz nak memudahkan berkongsi info,tu jek,hehehe

Sham said...

tak ajak aku pong...

ijatnuar87 said...

neon:beyeh2...aper2 maklumkan la yek...

ijatnuar87 said...

afzainizam:isk,jangan gitu...setiap org ader rezeki masing2...kalu semua jadi cikgu pom xleh gak kan,hehehe

ijatnuar87 said...

sham:sori2..nak join boleh jek...xperlu tunggu tag pom,hehehe....join la,klik jek kat banner tu...

PinQib said...

jd lah penulis yng berkualiti nnt yoo

| Gelagat Anti INDIA|

ijatnuar87 said...

pinqib:beyeh...mekacih bebyk.hehhe

Naen Satiam @ Na_i[K]siNaZ said...

HUAA!!~
mcm xprcaye yep!!!
time kasih bebanyak...xkn mennsia-siakan tag bro!!
huhu..malu plak ni..eceyh!

ijatnuar87 said...

naen:hehehe..sensama...beyeh,no halla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...