Friday, January 7, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak

ASSALAMUALAIKUM… 

ni merupakan tag dari miss epa…jadi ambe pom ambik inisiatif join la gak,hehehe..

Syarat2 nak masuk bloglist nih:

1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"
lulus slalu.

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang. Buat 1 link ke entry nie ye.
lulus slalu.

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)

lelaki.

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat.

duang lang
fakhri
matganu

5) Letak link entry korang kat entri nie.

lulus slalu.

 

p/s:nasib baik la tak der syarat kena botak…

7 comments:

PinQib said...

wah. aktif demo join benda cenggini :)
| Perlu MALU jadi single |

Mat Ganu said...

aku tak nak botak..hehehe

Mimie said...

saya perempuan. =B

ijatnuar87 said...

pinqib:hehehe...org tag,ambo wat jek la...xsir la ore lain kecik ati,hhehhe

ijatnuar87 said...

matganu:aq pom xbotok lagi stakat nih,hehehe

ijatnuar87 said...

erinagemok:xper,pompuan pom leh botak,dlm mimpi,hahhaha

duan lang said...

peja ke we besut ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...