Thursday, January 13, 2011

NUFFNANG LAGI LA…

ASSALAMUALAIKUM…

 

ni entri kedua ambe lepas entri NIH…jarak masa antara 2 entri ni dalam sebulan la…dan dalam sebulan macam-macam jadi,hehehe…

korang tau aper yang jadi? dari 2 BE, ambe dapat banyak BE tau,hehehe…tapi dapat banyak BE jek la, isi nyer tak de la banyak sangat…hasilnyer tak lebih dari 1 angka lagi,hehehe…

apapom ambe nak bagitau yang kebahagian menunggu orang yang sabar,hehehe…(ader kaitan ker?

ni la print screen BE ambe,hehehe…(bukan nak menunjuk yerk)

nuff1 nuff2

wahwahwah…tapi BE ni brenti sampai 1 Jan jek la…kenapa ek…otai2 ader info tak pasal nih?

 

p/s:apapom ambe bersyukur dengan nuffnang & kehadiran follower ambe…smoga teruskan semangat berblogging nih….(rosak bahasa)

20 comments:

niesz said...

niesz satu BE tu xde lagi..sob..sob....share la ngn niesz..haha..

hysman said...

payah nak dpt BE..
tp ambo tak kesah sgt..
aku blog utk nk share jer..
hehe...
slamat bblogging.. :)

Budak Botak said...

maaf ye, tapi rasanya yg tu bukan BE. BE akan ada tulis Buffered Earning atas tu dan akan ada bonus dari pihak Nuffnang...

Cuba tgk entry bdk botak nie, harap dpt membantu...

Buffered Earning

Apa2 pon, good luck ye...

bukan photographer said...

xpernah dpt BE. tapi ni nampak macam CPC..sebab penah tgk orang pos BE ade percent2 sume

Mimie said...

GEMOK POKJAT.ni bukan BE kot.ni CPC.berapa dah duit simpanan mu?share sikit.hihi

diana said...

ni macam iklan kempen je..
kalau be dia ada tulis kat atas tu
"buffered earning."

Azham Vosovic said...

Saya baru ada dua BE... huhuhu...nak tambah rezeki lagi...

Sham said...

pakcik tak penah raso lagi BE ni...bilolah nuffnang nak ofer kek pakcik...

ijatnuar87 said...

niesz:nak,ambik la maner2 pom...hehe

ijatnuar87 said...

hysman:hehehe...sama la kiter,tak kisah sangat pom,blog ni cuma saluran sorang cikgu nak lepaskan idea2 kepada anak murid,hehehe

ijatnuar87 said...

budakbotak:la,yer ker...tertipu la tipah ni ek?huhuhu,heheheh...isk,nak wat camner kan...

ijatnuar87 said...

bukanphotografer:huhuhu...ni bukan BE la,ni benda lain kot,hehehe

ijatnuar87 said...

erinagemok:huhuhu...bukan BE ek,isk2...tu la,tak nak tnya orang,kang dah salah,hhuhuhu...sikit jek la cik gemok

ijatnuar87 said...

diana:iklan kempen ek..camner plak tu ek,dah penin nih,hehehe

ijatnuar87 said...

azham:btol ek,chek btol2 dengan budak botak,kang tersilap cam ambe lagi kan,hehehe

ijatnuar87 said...

sham:hehehhe....cikgu kan dah ader gaji totap,nak lagi ker nih?hehehe

Miss Yaty said...

wah tahniah3..hihi....:)

nanti kumpul BE lain pulak :)

h A n Y S said...

dah lamaa tak tengok duit kat bank nuff, bulan lepas tgk 17 hinggit, rasanya bulan ni naik 71 hinggit kot.. hmm..
hehe
;p

ijatnuar87 said...

missyati:huhuhu..tau bukan BE,taiko2 cakap tu kempen jek,hehehe

ijatnuar87 said...

hanys:wah,cepatnyer berkembang duit tu...boleh pusing2 plak e,hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...