Sunday, January 9, 2011

saya suka header saya cantik!!!

ASSALAMUALAIKUM…

 

ni der la satu aktiviti yang dijalankan oleh sorang cikgu nih, nama dier cikgu suraya…memberi peluang tu mendapatkan header free…jadi ambe nak join gak la…dier mintak ciri-ciri header yang ambe nak…ambe nak header ambe ader

1.ciri-ciri mistik sikit

2.cam biasa la,ader gambar one piece….

3.pastu nak tambahan gambar gundam skali, leh tak ek?

4.pastu nak ader gambar nih…

sekian jek la,hehehe…

 

p/s:nak tengok hasil kerja artis suraya nih,hehehe

19 comments:

princess laila said...

waah..bag0snyer suraya tuh..
tmbah smart la header senior saye nih t..like2.. :)

iszieylyanziy said...

wah2,,xnk kalah tuh,,hahaha

ijatnuar87 said...

laila:xder la...sajer2 jek nak mencuba..

ijatnuar87 said...

is:hehehe...xnak kalah aper plk?

iniialahaku said...

asal nk kna da gmbar 2??hahaha

IMANSHAH said...

ambe nak header yang takde gambo

PinQib said...

lupieeee
eh
betoi ke
x tgk pun citer katon ni
| Gelagat Anti INDIA|

Suraya said...

sat2..encik ijat! bleh x bg pic kartun yang kmu nak sue gunakan tu...sue bab katun2 ni xpndai mne nk plih lor..kang xberkenan lak~~

diana said...

gambo ni yang paling hensem la ye???

Siti Hajar Masri said...

gambar tak boleh tahan..nak tgk jugak hasil cikgu suraya tu..kalo dah ada header baru inform ye..

ijatnuar87 said...

iniialahaku:sebab nak ader ciri mistik tu,kan ader rupe2 mistik,hehehe..

ijatnuar87 said...

imanshah:hehehe...header cikgu dah cantik dah,hehee

ijatnuar87 said...

pinqib:monkey de luffy la...hehehhe...besh citer tu...

ijatnuar87 said...

suraya:nak anto camner ek...emel ader?

ijatnuar87 said...

diana:hehehhe...bukan gmbar paling ensem,tp paling mistik,hehehe

ijatnuar87 said...

sitihajar:hehehe...knpa plk dengan gamabr nih?beyeh2,akan diinformkan...

░♥si lampu neon♥░ said...

HEADER FREE JE WEH? WAHH BESTT NYER =)


TAPI AKU DA DAPAT HEADER DARI ANONEMESSSS YG BAIK HATI HEHE


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

ijatnuar87 said...

neon:hehehe...hang dah dapat header cun,nak wat per lagi header byk2,hehhee

Suraya said...

mrs.cintasuci@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...