Friday, January 28, 2011

ROAD TO PAHANG

ASSALAMUALAIKUM… 

 

hehehe…sepertimana yang tertaip di tajuk entri tu, ambe akan ke PAHANG….

sebab ambe akan ditempatkan kat sana…sebagai seorang guru, hahaha…kawasannyer belom pasti lagi, kerana perlu menunggu surat…

penempatan1

jadi kepada semua kanak-kanak berumur 7 – 12 tahun, nantikan kedatangan cikgu ijat yek, heheheh ( isk, dah gian nak memarang merotan budak nih, hehehe )

setelah hampir 2 bulan ambe tersadai, kini tiba masa untuk ambe mencurahkan semua ilmu yang yang ada pada ambe ni kepada daun keladi murid-murid…semoga ambe mampu melahirkan murid-murid yang berakhlak mulia, berakademik baik, dan segala yang baik2…

cikgu

heheheh…cikgu ker atendan hospital nih?

 

p/s:kepada blogger pahang, kalu jumpa ambe tu tegur la ek…

p/s/s:saper2 tau lagu pahang, nak kena menghapal ni…dan la lidah dah keras dengan lagu terengganu, hehehe

p/s/s/s:masa entri ni diterbitkan, ambe akan berada dalam bas menuju ke Keyel, jadi sori sebab xleh nak BW, hehehe…

54 comments:

dya adriza said...

entry yg kutunggu2! haha saya plak terlebih excited. alhamdulillah! tahniah cikgu ijat.. dpt pahang xd la jauh sgt dari ganu hehe.

ganas kot nak parang2 rotan2 org..

moga selamat dlm prjalanan! amin..

oh; aina said...

Tahniah cikgu !

best tuh da dapat posting :)

semoge jadik cikgu yang cemerlang ye

princess laila said...

yesss! tau gak akhirnyer! huhu~ pahang?! ok lah tuh..bes tuh pahang...! m0ga jd guru y baek ya seni0r! =) gud luck! :)

Siti Aziz said...

akhirnya...selamat mjd rakyat pahang..kuikuikui... tahniah cekgu.. ha3...

hysman said...

perghhhh cikgu dah mmbr maya gwa nih..hehe.. tahniah der...
bkn mudah nk jd pendidik nih..
so buat dgn baek wokeh bro...

naseb baek tak dpt kat sabah srwak..amek ko..hehe

iekasub said...

wahh pahang! selamat bertugas seniorr! :D

miss epa said...

wah!cikgu ke?hee.apa apa pun gud luck sir! :)

The Crow Empire said...

Cikgu, kat bawah meja budak pompuan ade surat cinta cikgu. Cikgu, kat bwh meja budak laki ade Cd Linkin Park cikgu. Gi spot cek cpt! heheh..

Tahniah.. Besar Pahala menjadi pendidik. Insyaallah..

bukan photographer said...

selamat pagi cikgu...

Mat Ganu said...

tahniah bro....^_^

IMANSHAH said...

tahniah, ingat dapat perak..wahaha

Siti Hajar Masri said...

selamat mengajar..hehe~

ijam ismail said...

OOO..cikgu upenye..
hehe...good luck yep..
=D

Miss Yaty said...

besnye dah dapat kerja..

gudluck ijat..miss yaty doakan semuanya selamat ye....

bestnye dapat capai cita2....

:)

Mimie said...

tahniah cikgu!!jgn jth hati gn ank murid taw.

ijatnuar87 said...

dyaadriza:mekacih...silap tu,nak merotan yg degil2 jek,hehehe

ijatnuar87 said...

ohaina:hehehe...mekacih...nanti giliran awk plak..

ijatnuar87 said...

laila:mekacih junior...nanti giliran korang jgn luper bagitau

ijatnuar87 said...

sitiaziz:heheheh..Aku Darah Anak Malaysia,hehehe

ijatnuar87 said...

hysman:hehehe...mekacih...rejeki la tu..maner2 pom ok,hehehe...

ijatnuar87 said...

iekasub:hehehe...mekacih junior..nanti dah dpt posting jgn luper bgtau senior,hehehe

ijatnuar87 said...

missepa:hehehe...sir?ader gaya cikgu bi nih,hehehe

ijatnuar87 said...

thecrow:hehehe..mekacih2...beyeh2..spot chek hari nanti,hehehe

ijatnuar87 said...

bukanphotographer:hehehe...mekacih2...

ijatnuar87 said...

matganu:mekacih bro,hehehe

ijatnuar87 said...

imanshah:hehehe..tu la...tapi xper la,rejeki kan,hehehe

ijatnuar87 said...

sitihajar:hehehe...mekacih..

ijatnuar87 said...

ijam:hehehe...mekacih...

ijatnuar87 said...

missyaty:mekacih...insyaallah nanti rejeki awk plak..

ijatnuar87 said...

mimie:hehehe...mekacih...jatuh ati?jengjengjen,hehhee

h A n Y S said...

garang nye cikgu smpai nak merotan~haha~
btw, selamat bertugas CIKGU IJAT!!!
XD

Encik Luncai said...

luncai duk kuantan, kalau posting sekolah kat kuantan boleh ngeteh same2.

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

Qa said...

gile ko dapat pahang..terbaikkk!! mesti ko dapat ulu tembeling punyee!! hehehehe...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wehhhhhh ko kena tunggu surat nampaknyerrr ko kena kat area tembeling fooooohhhh jauh tu....

but jangan kata tak nak yerrr

Bahawasanya kami
Guru-guru negara Malaysia
Dengan ini berikrar
Mendukung terus cita-cita kami
Terhadap tugas kami
Dan menyatakan keyakinan kami
Pada cita-cita murni pekerjaan kami
Kami akan berbakti
Kepada masyarakat
Dan negara kami
Kami sentiasa menjunjung
Perlembagaan Negara
Kami mengamalkan
Prinsip-Prinsip Rukun Negara
Pada setiap masa

Azham Vosovic said...

Alhamdulillah, cikgu Ijat akan menempuh dugaan tak lama lagi.. argh, jelesnya..., sy ada lg 4 tahun sblum boleh mengajar...

Miss Yaty said...

dah selamat sampai ye..hihi :)

ijatnuar87 said...

hanys:rotan yang maner degil jek...dan rotan tu pom pilihan terakhir,hehehe

ijatnuar87 said...

encikluncai:hehehe...beyeh2...tp susah nak dapat kuantan...

ijatnuar87 said...

qa:hahaha...knpa la sumer asyik cakap situ ek...

ijatnuar87 said...

afzainizam:hahaha..beyeh2..sanggup kemana sahaja,hehehe

ijatnuar87 said...

azham:hehehe...xper..dah tak lama pom 4 tahun tu..

ijatnuar87 said...

missyati:blom lagi,hehehe..tnggu 7hb ni la,hehehe

diana said...

mesti nanti kawen dengan orang pahang..
tak pe..pahang dengan ganung dekat je..
tak jadi hal..
heheh

Sham said...

haa welcome to negeri tok gajah...kalau kat raub insyallah bertemulah kita...

ijatnuar87 said...

diana:kawin orang pahang kak?hehehe...tgk la dulu,hehehe

ijatnuar87 said...

sham:la,yer ker...beyeh...hehehe

izaLis™ said...

congrats to cikgu ijat..mngajar baik2.. rotan jgn x rotan.. hehe..

ijatnuar87 said...

izalis:hahahah...mekacih...rotan maner yg nakal jek...

izaLis™ said...

sy nakal..jgn rotan sy ek..hahaha @@

ijatnuar87 said...

izalis:heheheh..takder2..kalu nakal sangat,kena rotan,xpom denda...hehehe

izaLis™ said...

denda apa cikgu? Denda lari pusing padang 10x ? ketok ketampi 88x ? uwaarrrrgghh.. cigu jaat..heeeeeee

ijatnuar87 said...

izalis:hehehhe..sendiri pilih la denda aper yang diinginih,hehhehe

Badboy91 said...

selamat bertugas cikgu~
pahang best kowt haha..

ijatnuar87 said...

badboy91:hehehe...mekacih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...