Wednesday, December 1, 2010

Aku blogger ! So What ???

ASSALAMUALAIKUM...


 ok la..segmen terbaru abang Ben kiter ni...tajuk gempak dah...
nama:pokjat @ ijat nuar @ izzat anwar
umor:23 tahun
pendidikan:Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Rekabentuk Dan Teknologi
kerja:insyaallah taun depan posting sebagai GURU
negeri asal:ganung kiter



    • Apa pendapat anda mengenai dunia blog ? 
      • dunia blog ni merupakan satu dunia dimana kiter bebas buat aper sahaja(dalam undang2 tertentu la). blog juga adalah satu tempat untuk ambe meluahkan pendapat, berkongsi idea, berleter(kualiti utama seorang guru), dan meluahkn rasa hati...
    • Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
      • positif memang banyak,ambe dapat ramai kenalan, tau banyak mender(boleh guna untuk ngajo nanti), dapat luahkan pendapat ambe, dapat memberi pandangan tnpa rasa gugup...
      • negatif tak berapa banyak, just ader satu masa tu ambe rasa putus asa dengan blog,sebab tak ilmu dan tak ader orang sudi mengajar, ambe tinggalkan dunia blog ni...pastu ader la seseorang sanggup mengajar ambe, dan ambe pom kembali dalam arena blog ni...gambatte...
    • Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ? 
      • mencari nama?glamor?xperlu...kalu ambe nak mencari glamor atau nama,adalah lebih baik ambe miming lagu2, pastu letak dalam youtube...ambe sekadar seorang guru biasa yang ingin menghasilkan murid2 yang luar biasa dalam cara luar biasa ambe...
    • Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
      • sudah semestinyer...nanti boleh la anak murid ambe membaca blog ambe dan berkongsi pendapat mereka pula...(kadang2 budak ni malu nak cakap dengan cikgu mereka perkara selain daripada akademik,jadi boleh gunakan saluran blog nih)...
stakat tu jek la...rasernyer cukup2 100 kot...

p/s:cam jawab soklan periksa plak...




13 comments:

Hishyamuddin said...

betol2, kalu mu wat miming, mmg glemer dri cikgu shidah lagi.hehehe..
kawe sokong demo jat..

ijatnuar87 said...

tak po la...xrela ambe,kekgi ader pulop grup anti cikgu ijat...heheheh...

nazirulhazwan~ said...

giler la, pokjat cikgu o0o.haha
baru tau:P

Saia Az said...

terjah drpd belog abg ben, terjah blog saya jugak ea, hehe <3

Siti Mashitah Saidin said...

nak paggil cekgu skrg, bole x?

Izamir Ridzwan said...

saya join jugak.. jemput baca yer..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/aku-blogger-so-what.html

man yusoef said...

haha..mcm menujukan miming you tube itu kpd seseorg..haha

ijatnuar87 said...

nazirulhazwan:ahaks...cikgu tu btol dah,tp gile tu bukan yek,hehehe...

saia:dah terjah dah,hehehe...

mashitah:xyah cikgu2...pokjat jek...

IR: baru jek bis baca,hehehe...

man:ahaks...siapa? senyap2 sudah...

JUE said...

hyep....da follow blog awk, follow blog saya balik ye..thanx..
http://jue-girlz.blogspot.com/

ijatnuar87 said...

jue:dah folow...sensama...

♥..cik_mas..♥ said...

pokjat ... pape pon sy mmg suke ke blog kamu membaca entry..same2 lah kita membangun sbgai blogger & bakal guru luar biasa... :)

ijatnuar87 said...

ahaks...beyeh jek cik mas..smoga kiter akan tros berjaya...& kepada sumer2 cikgu2 blog gak,hehehe...

♥..cik_mas..♥ said...

yup...chaiyookkk!! *tetibe terlebey smgt* hahahhaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...