Wednesday, December 22, 2010

ANALISIS by somebody…

ASSALAMUALAIKUM…

 

baiklah, kali ni ambe nak kongsikan mengenai satu segmen yang diperkenalkan oleh blogger ni, kak anastasyea. kalu korang nak join, leh klik banner kat atas ataupun nama dier tu…tujuan ambe masuk segmen ni sebab ambe nak tahu kekuatan dan kelemahan blog ambe nih…tapi sebelum tu, ader la tugasan yang perlu ambe buat…

  • Anda kena cerita tentang target yang anda nak capai bagi tahun 2011.
  • taun ni ambe berharap agar blog ambe lebih dikenali, terutama dikalangan warga pendidik. ambe juga akan berusaha untuk memasukkan lebih banyak entri-entri yang berkaitan dengan motivasi dan pedagogi pendidikan, agar dapat menjadi panduan kepada guru-guru dan adik-adik junior ambe di IPG dan IPT…

  • Siapa idola anda dalam dunia blog di Malaysia.
  • Ben Ashaari

  • Kenapa? Mengapa dan sebab anda buat blog. 
  • pada mulanya sekadar tempat untuk ambe meluahkan fikiran ambe, namun selepas itu, ambe mula melihat bahawa blog ini mampu menjadi satu saluran untuk ambe gunakan untuk menyampai ilmu kepada pembaca-pembaca…selain itu, blog juga merupakan tempat untuk ambe merehatkan minda…

  • Sila sertakan gambar trafik anda untuk seminggu. Tak kisahlah samada nak guna print screen graf traffik Nuffnang ataupun Stast kat blogger. Mana² boleh .. janji ada gambar trafik.
  • nuff1

     

    p/s:semoga harapan kiter untuk tahun 2011 akan dipenuhi…

    6 comments:

    soffea said...

    suka. suka. gud luck k ijat :)

    moga bermanfaat :) jgn mcm blog saye yg merapu mbebel je keje. hehe.

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    AKU SUKE SAPE EKK DALAM DUNIA BLOG ? LOM PK LAGI WOHH..HUHU

    ijatnuar87 said...

    soffea:mekacih...isk,merapu membebel pom tetap ader ilmu didalamnyer...dalam leteran seorang guru lah terdapat ilmu yang disampaikan...

    ijatnuar87 said...

    neon:hehehe...sekdar idola,utk mencpai matlamat tersendiri...

    Darkbatman said...

    truskan usaha.. gudluck yer.

    ijatnuar87 said...

    darkbatman:mekacih...

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails

    my felling today...

    mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...