Sunday, December 12, 2010

FOLLOWER KE 100

ASSALAMUALAIKUM…

 

baru jek sebentar tadi, lebih sedikit pukul 9 malam, ambe telah digemparkan dengan satu berita yang sangat mengemparkan…

follower ambe dah mencecah 10000, a.k.a seratus orang…sebenarnyer tak pernah berangan pom nak tengok angka 100 kat follower tu, tapi dah namanya rezeki kan…semoga follower ambe akan terus bertambah, kerana setiap semakin ramai follower, bermakna entri-entri ambe dah menjadi semakin mantap, hehehe…

saper follower yang memegang no pasport 100 tu yek…follower tu ialah Cik Soffea a.k.a Soffie Soffea…nak berkenalan dengan Cik ini, sila lah tekan nama dier yek…klik kat header dier ni pom boleh gak…

tagline bagi Cik Soffea nih,

“her life, her thought, her expressions…i just love being me!”

blog Cik Soffea nih simple, merah menyala dan kuning berdaulat, hehehe…Cik Soffea ni juga merupakan seorang guru, lulusan IPG Kampus Tun Abdul Rahman. major dalam bidang Sains, dan minor dalam bidang Matematik dan PHE (ambe pom tak pasti la…)

dengan kate lain, Cik Soffea ni merupakan senior ambe la, sebab dier setaun dah keje…penulisan CIk Soffea juga menarik, dan ambe tertarik untuk membaca, hehehe…

entri terbaru dier ialah mengenai proton hang tuah…

apa-apa pom, ambe nak ucap terima kasih kepada kesemua 100 follower ambe dan silent reader ambe, kalian semua adalah pemangkin untuk ambe terus berkarya dalam bidang blog nih,hehehe…

 

p/s: follower ke 100 selepas ambe berjaya mencapai entri ke 100, mungkin follower ke 1000 selepas ambe mencapai entri ke 1000, hehehe…

2 comments:

soffea said...

ambe gurau2 je tadi.. hehe tapi pape pom, ambe suke ini :) hehe..

pembetulan di situ, Kampus Tun Abdul Razak :)

selamat berkenalan ye junior :)

blog anda best. suka je baca sini. so, keep it up ya bro :)

+keep in touch+

ijatnuar87 said...

soffea:heheheh...no probs...
dah agak dah kmpus tun abdul razak,cuma tak pasti...
selamat berkenalan gak senior,hehehe...mekacih bebyk deh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...