Thursday, December 30, 2010

BETTER LATE THAN NEVER

ASSALAMUALAIKUM…

 

mungkin agak lewat bagi entri ini dikeluarkan, namun bagi ambe ia masih lagi seswai dengan masanyer (sesuai la dengan tajuk)…ambe nak ucapkan selamat hari raya tahniah kepada PASUKAN BOLA SEPAK KEBANGSAAN MALAYSIA atas kejayaan memenangi Piala AFF SUZUKI 2010 semalam dengan agregat 4-2. walaupom Malaysia kalah di Stadium Gelora Bung Karno, namun kejayaan masih menjadi milik kiter…

mungkin ucapan ini agak lewat, memandangkan banyak blog yang mengeluarkan entri yang sama lebih awal, semasa pagi tadi atau sejurus selepas kemenangan Malaysia, namun bagi ambe, ambe lebih suker berpegang kepada Better Late Than Never…maksudnyer ialah lebih baik terlewat daripada tidak @ tiada…yer la, ada lebih baik bagi ambe lewat mengucapkan tahniah daripada tidak mengucapkan tahniah langsung…btol tak?

disebalik kejayaan Malaysia, ader juga suara sumbang menyatakan bahawa kejayaan Malaysia datang selepas 14 tahun berhempas pulas…suatu tempoh yang cukup lama…namun bagi ambe, adalah lebih baik untuk mendapat kejayaan selepas 14 tahun daripada tidak mendapat kejayaan langsung…

jadi walaupom bagaimana pom, korang ingat la yek, better late than never…lebih baik lewat mengucapkan cinta daripada tidak mengucapkannya…(sekadar selingan,hehehe)

TAHNIAH BUAT MALAYSIA…

sumber:google la..

 

p/s:biler la Malaysia nak tewaskan gergasi Asia pula ek…

16 comments:

Hishyamuddin said...

yeahh..betol..skurang2 ucap jugok..hehe

ijatnuar87 said...

hisyamuddin:btol,sekadar ucapan, aper la sangat ruginyer kan...

Azi Huhu said...

Better Late than Never. Omg, title anda ni mengingatkan saya kat seseorang. Tapi bukan situasi yang baik. Yeayy Malaysia menang.

Mimie said...

Saya suke bila Malaysia cuti.kuat harimau malaya.

IMANSHAH said...

berdoa semoga Malaysia layak ke World Cup

chegu abbas said...

aku bangga jadi rakyat malaysia

iniialahaku said...

skongan spnjang zaman bukn ktika mnang

ijatnuar87 said...

azihuhu:hehehe...xsalah mengingatkan sesuatu...walaupon buruk mampu memberi pengajaran buat kita...

ijatnuar87 said...

erinagemok:yey...cuti,beshnyer...tp ambe mmg cuti pom,tnggu posting,hehee

ijatnuar87 said...

imanshah:amin...insyaallah malaysia akan layak ke world cup,tp masa tu,diharap agar rakyat malaysia akan bagi sokongan sepatutnya...

ijatnuar87 said...

cheguabbas:hehehe...tanpa negara siapalah kita...hanya perempat tanpa apa2...

ijatnuar87 said...

iniialahaku:btol tu...terutama sekali masa kalah,jangan dilupakan sokongan itu

alinac lover said...

selamat tahun baru ya

Mimie said...

eh pokjat:diam jek malam ni?ni mesti pegi menggendutkan diri celebrate new yer kan???

ijatnuar87 said...

alinac:selamat taun baru gak yong...

ijatnuar87 said...

erinagemok:isk,xder nak selebret2 la...ddk umh,tgk tv smbil makan keropok lagi besh,hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...