Friday, December 3, 2010

WONT BE AROUND!!!

ASSALAMUALAIKUM...

Bahawasanya ini adalah diberi pengetahuan kepada saudara dan saudari pengikut sekalian bahawa hamba tidak akan dapat berblogwalking selama 2 hari kerana hamba akan keluar negeri untuk menghadiri satu ikatan perkahwinan antara seorang Adam dengan seorang Hawa...

Ahaks...dengan bahasa mudahnyer, ambe tak nak blogwalking la untuk 2 hari ni...ambe nak menghadiri majlis kahwin sorang rakan ambe nih...kat maner? kat putrajaya, pada hari ahad nanti...jadi malam ni ambe naik penerbangan bas menuju kesana...

jadi untuk rakan-rakan blogger sekalian, doakan keselamatan ambe yek... semoga ambe selamat pergi & selamat sampai...dan satu lagi, esok ambe boleh pergi MPH Alamanda,hahaha..boleh jumpa novelis thriller no 1 di Malaysia, Ramlee Awang Murshid,hahaha...Rayyan Fantasi, Here I Come... 

p/s:nak g tengok proton pahlawan bersaudara kat KLIMS gak, arap2 boleh la,hehehe...

5 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

bila aku belaek-belek blog ni banyak manfaatnya...


tapi entri ko yang ni hanya tulis selanjutnya mananyerrr

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. eeemmm kena klik rupanya .... ok ko nak jumpa penulis tu yerrrr.... Ramlee Awang murshid tu....

krimsalam kat adam dan hawa tu ye

ijatnuar87 said...

hahaha...coding nyer ambe xbraper reti...jadi main taram jek,tu yang tak braper menjadi selanjutnya tu...
mekacih kerana datang menziarah..selalu sangat msk firestartingautomobil tu,cuma xngomen,sebab tak ader kete lagi,hehehe...

Jey Yusuff said...

bila ko tulis pasal jeans ni aku mula rasa nak tangkap jin, ish... mcm x de kena mengena je.

ko bt la read more macam aku. xyah set kod

ijatnuar87 said...

jey:nak wat camner tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...