Wednesday, December 22, 2010

AWARD lagi…

ASSALAMUALAIKUM…

 

ni merupakan award lama dah,cuma ambe lambat claim…jadi ambe nak claim la yek…award ni datangnyer dari HANYS

tarrraaaa…friendship award…jadi ader la soklan2 sikit….

1. Apa pendapat korang mengenai blog HANYS ni ?

* kalau korang nak bagi award ni kat orang lain..just tuka jek soalan tuh ganti dengan nama blog korang :)*


pendapat ambe yek,entri menarik…pastu ambe suker kat header, cam tulisan tangan jek, hehehe…

 

2. Listkan nama-nama sahabat baik anda .

* list la seberapa banyak yang korang ada..jangan nak malas-malas :)*


kawan2 IPG KSM, kawan2 SMTT, kawan2 SMKIF, kawan2 SKST dan semua kawan2 yang mengenali diri ini…


seterusnyer kena mengtag2…jadi dengan kuasa yang ader pada ambe, ambe mengetag barang siapa yang menginginkan award nih…jangan malu2…sila la ambik yek…xder bayaran masuk….

sekiam,mekacih…

 

p/s:teringat plak kat kawan ambe yang lama tak dengar citer, korang sihat ker?

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

my felling today...

mAke nO seNSe , bUT LeT mAkE cHaNGe...